Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

O Steve Wynn στην Άρτα!

Επειδή καλή η εκπαίδευση και η επιμόρφωση, αλλά υπάρχει κι αλατοπίπερο στη ζωή μας και για πολλούς αυτό είναι η μουσική, έχω ευχάριστα νέα.

O Steve Wynn βρίσκεται ήδη σε ευρωπαϊκή περιοδεία που θα τον οδηγήσει και στα μέρη μας!

Αρκετά κοντά για να τον φθάσουμε και 'μεις που δε βολευόμαστε να ταξιδέψουμε για μια συναυλία στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη, o αγαπημένος των φίλων της paisley underground, ιδρυτικό μέλος των Dream Syndicate, εμφανίζεται την Παρασκευή 21 Μαρτίου στο Fogg's στην Άρτα.

Στο live θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά και μέρος του επερχόμενου νέου του album με τίτλο "Crossing Dragon Bridge", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου 2008. Το album αυτό, που πολλοί αποκαλούν "ο ευρωπαϊκός δίσκος του Steve Wynn", έχει ηχογραφηθεί στην Λουμπλιάνα της Σλοβενίας, και εγκαινιάζει τη συνεργασία του Wynn με τον επίσης γνωστό και αγαπητό στο ελληνικό κοινό Chris Eckman, των Walkabouts, ο οποίος υπογράφει την παραγωγή. Συμμετέχει οχταμελής ορχήστρα από την Πράγα και γυναικεία χορωδία από την Λιουμπλιάνα, όπως επίσης και οι Linda Pitmon, Kirk Swan, Chris Cacavas και Tim Adams (Teenage Prayers).

Σύμφωνα με τον ίδιο τον καλλιτέχνη: "Είναι ένα στιγμιότυπο, ένα όνειρο, ένα acid flashback, ένας τουριστικός οδηγός, ένα πρόχειρο φαγητό τα μεσάνυχτα, ένα φλυτζάνι πρωινού καφέ - είναι ο άλλος κόσμος που συνέβη γύρω μου και μέσα στο κεφάλι μου για τρεις εβδομάδες τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ελπίζω να απολαύσετε το ταξίδι πίσω εκεί μαζί μου". Steve Wynn, New York, February 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια: