Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Εν αναμονή...

Στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για την Β΄περίοδο επιμόρφωσης. Οι ημερομηνίες με εξέπληξαν! Χωρίζουν το πρόγραμμα σε δύο φάσεις (πριν και μετά το καλοκαίρι). Ρίξτε μια ματιά...
Γνωρίζει κανείς αν έχουν συγκροτηθεί οι Επιτροπές Επιμόρφωσης Β΄Επιπέδου κατά νομό; Ναι, αυτές που θα "επιλέξουν" τα ΚΣΕ, (όχι οι Α΄Επιπέδου); Αν κάποιος έχει κάποιο έγγραφο, ας το στείλει.
Στο google groups κάποιοι λένε που χρειάστηκαν 21 ώρες... για να εγκαταστήσουν τα λογισμικά στα ΚΣΕ... Μήπως έχω χάσει επεισόδια; (γιατί ήμουν και μερικές μέρες άρρωστος).

Πού είναι τ'αποτελέσματα; (...οέο...)

3 σχόλια:

Stergios Nastopoulos είπε...

Οπως φαίνεται "η επανάληψις είναι η μήτηρ της μαθήσεως". Γιατί, αν έχουν έτσι τα πράγματα, υπάρχουν δύο δυνατότητες:
1) Να πάρεις τα λογισμικά στην παραλία και να γράφεις σενάρια σε κανένα Φουτζίτσου (όχι κλιματιστικό) μετά τις βουτιές ή να διαβάζεις περί ομαδοσυνεργατικής μεθόδου δίπλα σε δίμετρες:-) από το βιβλίο του/της ....... (μπρρρ....)και να προσπαθήσεις να κάνεις πρακτική εφαρμογή:-)
2) Να τα ξεχάσεις όλα και να σου τα κάνουν επανάληψη το φθινόπωρο και φτου κι απ' την αρχή.
Το δεύτερο το βλέπω πιο πιθανό...

Καλαντζής Θανάσης είπε...

Συνάδελφοι μην αγχώνεστε. Χαλαρά. Ακολουθείτε το ρυθμό των σχεδιαστών του προγράμματος.

annboukou είπε...

Μήπως παρόλα αυτά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο υπήρξε τόση πίεση στις ημερομηνίες της δικής μας επιμόρφωσης και κόψαν "κυριακές και αργίες" ώστε να είναι δυνατόν να αρχίσει το δεύτερο πρόγραμμα !αρχές Μαρτίου;;;