Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2... (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ)

Θα συμφωνήσω με την Έφη πως είναι καλύτερα να βρεθούμε σήμερα Πέμπτη ώστε να έχουμε χρόνο να αντιμετωπίσουμε θέματα που μπορεί να προκύψουν.
Έτσι η συνάντηση θα γίνει σήμερα Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008 και ώρα 4 στο χώρο του εργαστηρίου του ΠΤΔΕ. στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Διαδώστε το για όσους μπορεί να μη διαβάζουν το Blog.
Θα τα πούμε από κοντά!

5 σχόλια:

Δημήτρης Φασούλας είπε...

Θα είμαι. Φασούλας Δημήτρης

annboukou είπε...

Κι εγώ σκοπεύω να έρθω, θα τα πούμε. Θα ενημερώσω και το Β. Κολιό γιατί μπορεί να μην το δει. Για τη Λίτσα δεν έχω αμφιβολία ότι θα ενημερωθεί!

Stergios Nastopoulos είπε...

Ενημέρωσα το GATO. Θα έρθει. Κι εγώ. Αλλά δε βλέπω τι μπορεί να αποδώσει μια τέτοια συνάντηση. Ήδη τα πράγματα είναι κανονισμένα. Ανωθεν.

Ε. Στάμου είπε...

Νομίζω ότι θα πρέπει να ζητήσουμε από τον κ. Μικρόπουλο να έρθει και εκείνος στη συνάντησή μας, γιατί είναι ο πλέον αρμόδιος, ως επιστημονικός υπεύθυνος του ΠΑΚΕ να μας δώσει απαντήσεις. Μεταξύ μας μοιραζόμαστε βέβαια τις ανησυχίες μας αλλά χρειαζόμαστε και υπεύθυνες απαντήσεις, άν βέβαια μπορέσει να μας τις δώσει. Εάν συμφωνείτε όλοι ας αναλάβει ο Γιώργος, μια και το ξεκίνησε, να τον ειδοποιήσει. Δεν νομίζω ότι θα έχει αντίρρηση.

ΛΕΩΝ είπε...

Έστειλα το παρακάτω μήνυμα στον Μικρόπουλο:
Κ. Μικρόπουλε,
Αποφασίσαμε να βρεθούμε, εμείς οι επιμορφούμενοι της Β φάσης, για μια συνάντηση αλληλοϋποστήριξης-ψυχοθεραπείας σήμερα Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008 και ώρα 4 στο εργαστήριο του ΠΤΔΕ.
Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τον «πόνο μας» και θα χαιρόμαστε ιδιαίτερα αν μπορούσατε να παρευρεθείτε.
Τα σχετικά με «τον πόνο μας» θα τα δείτε αναλυτικότερα στο Blog


Για την ομάδα

Γ.Γέπης