Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Έναρξη επιμόρφωσης φιλολόγων και στην Κέρκυρα

Λίγο πολύ τα ίδια συνέβησαν και στην Κέρκυρα χτες (πρώτη ημέρα) παρόλο που ο αριθμός ήταν μικρός (8 συνολικά). Λίγοι...αλλά λέοντες... Ενημέρωση κατά το μάλλον ή ήττον δεν προερχόταν από επίσημες πηγές. Πάντως υπάρχει διάθεση για προσωπική ανάπτυξη με κίνητρα κυρίως εσωτερικά (μια που κάνουμε και συμπεριφορισμό) και αυτό είναι το σπουδαιότερο.
Ερώτηση: Στα δικά σας ΚΣΕ δεν έδωσαν κανένα ντοσιέ, ένα στυλό, ένα φοντάν, μια καραμέλα... κάτι; (Δε γίνεται λόγος για φλασάκι... θα πέσει το Γ΄ΚΠΣ έξω). Εδώ φτώχεια καταραμένη...
Καλή δύναμη σε όλους

2 σχόλια:

Stergios Nastopoulos είπε...

Καλή αρχή, Κερκυραίοι! Εχω και εγώ στο τμήμα ένα Κερκυραίο, καλό παιδί, που θα πρέπει να πηγαινοέρχεται Κέρκυρα κάθε μέρα. Γιατί δεν έγινε ΚΣΕ στην Κέρκυρα είναι μάλλον γνωστοί οι λόγοι. Αν μπορείτε να τον επιμορφώσετε εσείς στο Γενικό μέρος θα ήταν θεάρεστο έργο. Ξέρετε δα τη δυσκολία της μετακίνησης. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου e-mail: sterna@ath.forthnet.gr. Κάντε κάτι, από την πλευρά μου κάνω ό,τι μπορώ.
Για τα φοντανάκια, ξέχασέ το, Νίκο. Den exei. Με τα χίλια ζόρια εξασφάλισα ένα στικάκι. Θέλει πίεση η δουλειά. Μετά, θα προσπαθήσω για καφέ. Τέλος, αν μπορέσω θα κοιτάξω για φοντανάκια. Δεν κάνει εξάλλου. Ανεβάζουν το ζάχαρο και παχαίνουν:-) Δεν μπορώ όμως να μην εξάρω το ότι με την αφορμή του ΚΣΕ έγινε αναβάθμιση σε hardware του Εργαστηρίου του σχολείου μου. Όπως ισχύεισε όλη την παλιο-κατάσταση «ΠΑΚΕ-ΚΣΕ»: Ακριβοί στα πίτουρα….

annboukou είπε...

Τους φιλολόγους των Ιωαννίνων τους περίμενε ντοσιέ και μετά από συνεννόηση θα δοθεί τελικά και στικάκι (μικρό ίσως αλλά απαραίτητο)

Για καφέ ή γλυκό το βλέπω δύσκολο