Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Και ο νικητής είναι...



Ορίστε και καλλιστεία για το καλύτερο ελληνικό ιστολόγιο! Πηγαίνετε στην ακόλουθη διεύθυνση για να ψηφίσετε το καλύτερο (από τα διαθέσιμα). Υπάρχουν πολλές κατηγορίες και ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες. Λήγει στις 5 Ιουνίου.
http://blogoscars.blogspot.com/
ΥΓ. Ενδιαφέρουσα και δυναμική περίπτωση θεωρώ και το δικό μας blog. Στέργιο, μήπως θα έπρεπε να αλλάξουμε τον τίτλο του blog (μια και αλλάξαμε πια ιδιότητα) ή να τον αφήσουμε ίδιο για να δηλώνουμε ότι έχουμε πάντα την ορμή και το ερευνητικό πνεύμα του μαθητευόμενου; Άλλωστε διάγουμε περίοδο... πειραματισμών.

2 σχόλια:

Stergios Nastopoulos είπε...

Μπορούμε, Νίκο. Αλλά εμένα προσωπικά δε μ’ αρέσουν οι μετακομίσεις και τα μνημόσυνα. Μπορεί να μην είμαστε πια επιμορφούμενοι. Ή μήπως είμαστε ακόμα; Μπορούμε να προσθέσουμε στον τίτλο κάτι. Ακούω προτάσεις. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα είναι ότι είμαστε ακόμα μαθητευόμενοι μάγοι. Σαν το Χαρυ Πότερ. Και στο σινεμά δεν υπάρχουν sequel; Καμιά φορά καλύτερα από τα πρώτα. Εμάς μας ενώνει το «συμβόλαιο της 26-11-2007». Αν θέλετε το αλλάζουμε. Όμως αυτό το στέκι έχει «γράψει» μια διαδρομή. Δεν την πετάς έτσι, στην ψύχρα. Δεν μ’ αρέσουν τα πεθαμένα blogs. Υπάρχουν τόσα στο νεκροταφείο των Blogs. Όταν επισκέπτομαι κάποιο με πιάνει κατάθλιψη. Γιατί; Στέρεψε η πηγή; Βαρέθηκαν; Έχω και προσωπική εμπειρία. Κi όλ’ αυτά που γράφτηκαν; Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο γίνομαι και πιο συντηρητικός σ’ αυτά.
Μπα, σε καλό σας, σήμερα!…. Με συγκινήσατε πάλι…

Νίκος Καρύδης είπε...

Στέργιο, δεν εννοούσα να το κλείσουμε.Στον τίτλο να επεμβαίναμε. Λέμε αν...