Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Τα καλά νέα και τα κακά νέα...

Τα κακά νέα: Μόλις πήρα το e-mail για το επιμορφωτικό υλικό έτρεξα περιχαρής να το δώ. Και μου ζητούν το Username και το password του sch.gr, που κάπου το είχα σε ένα e-mail του (καμμένου) μου Φουτζίτσου. Γιατί, ρε παιδιά, τέτοια ταλαιπωρία; Αν κάποιος το κατέβασε, ας το κάνει Upload σε κάποιο site, όπως το http://www.filecrunch.com/. Αν είναι pdf ή ppt, έστω στο http://www.slideshare.net/ . Ή έστω, Κώστα, βάλτο στο moodle σου. Να δω τι μας δίνουν, ρε παιδιά.
Τα καλά νέα: Μέχρι τώρα έχουμε 9 φυσικούς στο ΚΣΕ του 8ου και 6 φιλόλογους. Άντε, φυσικοί και φιλόλογοι, βάλτε ένα χεράκι, να πιάσουμε τη βάση. Ζητάω πολλά; Ακόμα αύριο έμεινε. Αλλιώς, σας χαιρετώ. Οριστικά...ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ!!!

Κάντε κάτι... For my eyes only:-)))

Υ.Γ. Γιατί τέτοια μιζέρια στον κλάδο μου; Εκεί που θέλαμε να τους φωτίσουμε:-)), αυτοί δε θέλουν... Μάλλον όμως δε φταίνε αυτοί. Όσοι πάνε Αθήνα, να τους τα χώσουν γερά. Εγώ δε ξέρω. Ακόμη...!!!

2 σχόλια:

Νίκος Καρύδης είπε...

Από πού βλέπουν, ρε Στέργιο, τον αριθμό των εγγεγραμμένων στα ΚΣΕ;Γιάτί εγώ έχω γνωστό στο ΚΣΕ,μπαίνει με τους κωδικούς του ΚΣΕ, αλλά δεν έχει επιλογή π.χ.
"αριθμός υποβληθεισών αιτήσεων"

Νίκος Καρύδης είπε...

Δε χρειάζονται οι κωδικοί του sch.gr αλλά οι κωδικοί για το mis (οι ίδιοι που χρησιμοποιούσαμε στην επιμόρφωση Α΄επιπέδου)