Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΚΟ-πιτα την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Παίρνω το ρίσκο και αποφασίζω, πάντα για το καλό όλων, η κοπή της ΠΑΚΟ-πιτας να γίνει την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 9:30μ.μ. στην ταβέρνα Αθανασίου στην Ελεούσα.

Παρακαλώ όλους όσους θα έρθουν να στείλουν το σχόλιο "+ν" (όπου ν-1 το πλήθος των ατόμων που θα την/τον συνοδεύουν).
Αλληλοενημερωθείτε! Διαδώστε το!
Κάνατε τα αδύνατα δυνατά όπως παραβρεθείτε!



Χάρτης πρόσβασης:


Μεγαλύτερος χάρτης

20 σχόλια:

Νίκος Καρύδης είπε...

Πολύ θα' θελα να ερχόμουν. Δυστυχώς αδυνατώ. Νοερώς, πάντως (ίσως και πρακτικώς) θα πιω κι εγώ ένα κρασί στην υγειά σας.
Παραλειπόμενα κλπ να αναρτηθούν...αρμοδίως.

petrosangelopoulos είπε...

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Νομίζω ότι χρειαζότανε μια συνάντηση. Ραντεβού την Παρασκευή...

Σοφία Παπαμιχαήλ είπε...

Δυστυχώς,αν και το ήθελα πολύ, δε θα μπορέσω να έρθω. Συνοδεύω τριήμερη εκδρομή της Β΄Λυκείου (6,7,8).
Τις ευχές μου σε όλους για καλή χρονιά.

vasbouras είπε...

Καλή η ΠΑΚΟ-πιτα συνάδελφοι .Ελπίζω στην Ελεούσα να περάσετε καλά .Ήμουν φοιτητής στα Γιάννενα και από Ελεούσα θυμάμαι την ταβέρνα του Γούλα .Την ημέρα της κοπής θα έχει ψηφισθεί και το νομοσχέδιο που μας αφορά δείτε εδώ http://www.parliament.gr/ergasies/default.asp και ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι θετικά .Εμείς εδώ κάτω στέλνουμε μαζικά e-mail στους βουλευτές εξηγώντας τους το πρόβλημα.
Αν θέλετε μπορώ να σας στείλω μια επιστολή που έχει συντάξει ο Ν Μπαλκίζας για να την στείλετε και εσείς μήπως και πετύχουμε τίποτα
Να περάσετε καλά
Βασίλης Μπούρας

vasbouras είπε...

Τα e-mail των βουλευτών θα τα βρείτε στον σύνδεσμο
http://www.parliament.gr/synthesh/koinovOmades.asp

Stergios Nastopoulos είπε...

Μέσα, Αντε, άντε γιατί όπως πάμε θα γίνει του χρόνου:-)

Νίκος Καρύδης είπε...

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά το Βασίλη Μπούρα για την υπομονή και την επιμονή του αλλά και τους υπόλοιπους συναδέλφους που κινητοποιούν οποιονδήποτε και με όποιους τρόπους για τη διευθέτηση της υπόθεσής μας.

Dimitris Kontosakos είπε...

NAI+1 για Πακό-Πιτα
Μπράβο στον Μπούρα
Ψηφίστε την ανάρτηση για το θέμα μας εστω και αν απευθύνεται στον παλιό http://www.wikipolitics.gr/?page_id=20
γιατί με πήραν φαλάγγι...

annboukou είπε...

Παιδιά εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για να είμαι στις 30 και τώρα που άλλαξε η ημερα μου είναι αδύνατον να έρθω, φεύγω αύριο για αθήνα και λυπάμαι πολύ γιατί ήθελα πραγματικά πολύ να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί. Επειδή φαίνεται πόσο δύσκολο είναι να τα καταφέρουμε όλοι να συντονιστούμε, αν κανονιστεί έστω κι ένας συλλογικός καφές για να πούμε καμιά κουβεντούλα είμαι μέσα.

Καλά να περάσετε όσοι θα παρευρεθείτε και θέλω να μάθω ποιος κέρδισε το φλουρί!

Φιλιά σε όλους

Βουλα είπε...

ναι+1
Βούλα

Stergios Nastopoulos είπε...

Περνάμε την "κρίσιμη μάζα" ή όχι; Εκτός αν φάμε το 1/6 της πίτας ο καθένας. Δεν κάνει για τη σιλουέτα μας:-) Αντε, Μήτσο, ψήφιζε, τουλάχιστον να φάμε το 1/7. Να δούμε τελικά πόσο κλάσμα θα φάμε. Καλό πρόβλημα για τα παιδιά, ε συνάδελφοι, δάσκαλοι;
Gatos, δεν μου άρεσε πραγματικά που σε μαυρίσανε για ένα δίκαιο αίτημα, κάποιοι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, και έχουν τόσες παρωπίδες και κόμπλεξ που δεν παίζονται. Η βλακεία είναι ακατανίκητη. Λες και κάνουμε αντιπολίτευση, απλά τα λεφτά μας θέλουμε, ρε παιδιά. Τι κακό κάναμε; Προσωπικά, σκοτίστηκα, αν γραφοντας κάνω αντιπολίτευση ή όχι, τα'χω ξεπεράσει τώρα πια αυτά. Αν δε αρέσουν σε κάποιους, πρόβλημά τους. Ετσι κι αλλιώς "Βλάπτουν κ' οι τρεις τους την Συρία το ίδιο".

Βασίλης Κολιός είπε...

Θα έρθω και γω.

Ευφροσύνη Θεοδωροπούλου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ευφροσύνη Θεοδωροπούλου είπε...

Κι εγώ +1 (μην πάει ο νους σας... το σύζυγό μου εννοώ...)
Έχω όμως απορία: πού είναι η Λίτσα, η Σοφία Πασσά και ο Δημήτρης, που είχαν δηλώσει Ο.Κ. στην προηγούμενη ανάρτηση;

ΛΕΩΝ είπε...

Θα τα πούμε από κοντά! Θα είμαι κι εγώ εκεί!! Γ. Γέπης

Εκπαιδευόμενος είπε...

Λυπάμαι, αλλά κυρίως οικογενειακοί λόγοι μου στερούν την χαρά της παρέας σας. Πέτρος από Σύρο.

peramakria είπε...

Δεν μπορώ να έρθω, παιδιά. Λυπάμαι πολύ. Να περάσετε καλά και να πιείτε και κανένα ποτηράκι και για μένα. Βούλα-β΄

themisr είπε...

Θα προσπαθήσω να έρθω. Η κάποια "αναβλητικότητα" είναι λόγω των ιώσεων της εποχής!

Stergios Nastopoulos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Stergios Nastopoulos είπε...

Μια και δεν το 'κανε κανένας μέχρι τώρα το ρεπορτάζ (Να κάνω και το δημοσιογράφο, τι να κάνουμε...): Η πίτα εκόπη. Εις 18 τεμάχια. Οχι, δεν βγάλαμε του Χριστού και του Αη-Βασίλη, δεν έχουν ανάγκη αυτοί από πίτες. Μεγαλούτσικη πίτα, χορταστική. Η ταβέρνα πολύ καλή, μπράβο Νικηφόρε για την πρόταση. Και προπάντων φτηνή. Μαζεύτηκαν οι "συνήθεις ύποπτοι" + τα παιδιά του ΠΑΚΕ (όχι όλα, δυστυχώς μόνο 3: Νικηφόρος, Δημήτρης, Βαγγέλης) και ο Τάσος+1. Μας έλειψαν η Λίτσα και η Άννα,η Σοφία, δεν μπόρεσαν, ο Θέμις, γιατί; Ο Νίκος δεν. Ήρθε όμως ο Γιώργος+1, η Εφη+1, ο Πέτρος χωρίς +1, ο Γάτος+1 (το +1, όχι στο προφανές, αλλά και αυτό προφανές ήταν;-), καλώς ήρθες, Λάμπρο, πρόσεχε, Γάτε, ο Λάμπρος δεν αστειεύται. "Ου παντός" τσιπουρο-πίνειν μετά του Λάμπρου, δεν τον φτάνεις.Ο γνωστός στρατευμένος "τραγουδιστής" Μήτσος και ο Βασίλης, ο ιστοριοδίφης. Η Βούλα, βεβαίως, η τυχερή του 2008, δεν πειράζει, Βούλα, ας το πήρε άλλος. Κερδίζεις αλλού;-) Μερικούς είχα να τους δω από τότε που βουτάγαμε στα ΠΑΚΕστανικά νερά(ευτυχώς δεν πνιγήκαμε).Αν ξέχασα κανέναν, συγχωράτε με και γράψτε σχετικά. Θέματα συζήτησης: Πολλά και διάφορα. Βεβαίως και το επίμαχο, το ξέρετε. Δεν καταλήξαμε πουθενά. Αναμένουμε. Και η μεγάλη είδηση: Το φλουρί στον Μήτσο. Μετά δώρου. Όχι τα Άπαντα του Μάρξ, αυτά μάλλον θα τα 'χεις, αλλά ένα καλό κόμικ, ξέρουν, Μήτσο, οτι χρειαζόμαστε μεγάλα γράμματα για να μπορούμε να διαβάσουμε και ακόμα καλλίτερα εικόνες, τι να κάνουμε, ζήσαμε, γεράσαμε. Εξάλλου το θέμα δεν είναι η ποσοτητα, αλλά η ποιότητα ;-), ο νοών νοείτω. Καλά περάσαμε. Να το ξανακάνουμε. Αν είναι δυνατόν νωρίτερα από του χρόνου, ένας καφές τι ψυχή έχει;