Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Δείτε τι μου έστειλαν!

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του προγράμματος e-twinning οργανώνονται αμοιβαίες επισκέψεις εκπαιδευτικών κατά την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου 2008 σε ευρωπαϊκά σχολεία που συμμετέχουν στο σχετικό πρόγραμμα. Το ΕΑΙΤΥ προωθώντας καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές σε συνεργασία με το ΥΠΕΠΘ και τα αντίστοιχα Υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών χωρών καλεί όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να συμμετάσχουν σε Εβδομάδες Προώθησης Τεχνολογικών Καινοτομιών, να υποβάλουν καταρχήν αίτηση επιθυμίας στο help desk. Ειδικότερα καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα στην «Διδακτική Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία» (Επιμόρφωτές Β΄Επιπέδου) να υποβάλουν σύντομα σχετικό αίτημα συμμετοχής τους στο help desk προκειμένου να συμπεριληφθούν κατά προτεραιότητα στο σχετικό πρόγραμμα.

Οι πόλεις στις οποίες θα διεξαχθούν τα προγράμματα είναι οι: Ρώμη (Ιταλία), Παρίσι (Γαλλία), Ντυσσελντορφ (Γερμανία) Βιέννη (Αυστρία), Άμστερνταμ (Ολλανδία).

Σημειώνεται ότι τα έξοδα μετάβασης και διαμονής στους αντίστοιχους προορισμούς θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από το πρόγραμμα. Λεπτομέρειες πρόκειται ν’ ανακοινωθούν μόνο σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση

Help desk

1 σχόλιο:

vasbouras είπε...

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο
01/04/2008