Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Δημουργική γραφή με τους μαθητές του Πειραματικού Γυμνασίου Ζωσιμαίας

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε  με τους μαθητές του Γυμνασίου της Ζωσιμαίας, όπου και διδάσκω, μπορείτε να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας Δημιουργική Γραφή. Από φέτος, εκτός από τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία, θα προσθέσουμε και τις δοκιμές μας στην Ιστορία.

Τα σχόλιά σας θα είναι πολύτιμα.

5 σχόλια:

Stergios Nastopoulos είπε...

Και βέβαια θα σε παρακολουθούμε, Άννα! Το είχαμε κάνει ήδη από πέρυσι, που πρωτοξεκίνησες την προσπάθεια. Θα τα πούμε. Τα νέα ΚΣΕ ξεκινάνε οσονούπω. Κάπου δεν θα διασταυρωθούν οι δρόμοι μας (όλων μας φυσικά), έτσι δεν είναι;

annboukou είπε...

Ωραία, σχολιάστε μας κιόλας μιας και κάποια στοιχεία από τα μαθήματά μας μπορεί να αφορούν όλες τις ειδικότητες. Κι εγώ παρακολουθώ τα δικά σου, έχω γίνει πια μέλος σε τόσα μέρη που κυκλοφορούν φυσικοί που σε λίγο θα πρέπει να με γράψετε στην εεφ. Θα τα λέμε.

Stergios Nastopoulos είπε...

Έλα, βρε Αννα, μην παραπονιέσαι:-) Θα κάνουμε τις παρεμβάσεις, όταν και όπως μπορούμε. Είναι και δύσκολο για μας τους φυσικούς να μπούμε στα χωράφια των φιλολόγων. Τι μας πέρασες, σαΐνια, σαν εσάς στα ελληνικά; Απλώς ομιλούμεν και ολίγα ελληνικά:-)

Stergios Nastopoulos είπε...

Να είδες που έκανα λάθος το σημείο στίξης:-)

Stergios Nastopoulos είπε...

Πάλι λάθος έκανα:-)) Χα, χα, χα!