Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009

Δημουργική γραφή με τους μαθητές του Πειραματικού Γυμνασίου Ζωσιμαίας

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε  με τους μαθητές του Γυμνασίου της Ζωσιμαίας, όπου και διδάσκω, μπορείτε να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας Δημιουργική Γραφή. Από φέτος, εκτός από τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία, θα προσθέσουμε και τις δοκιμές μας στην Ιστορία.

Τα σχόλιά σας θα είναι πολύτιμα.

6 σχόλια:

Stergios Nastopoulos είπε...

Και βέβαια θα σε παρακολουθούμε, Άννα! Το είχαμε κάνει ήδη από πέρυσι, που πρωτοξεκίνησες την προσπάθεια. Θα τα πούμε. Τα νέα ΚΣΕ ξεκινάνε οσονούπω. Κάπου δεν θα διασταυρωθούν οι δρόμοι μας (όλων μας φυσικά), έτσι δεν είναι;

annboukou είπε...

Ωραία, σχολιάστε μας κιόλας μιας και κάποια στοιχεία από τα μαθήματά μας μπορεί να αφορούν όλες τις ειδικότητες. Κι εγώ παρακολουθώ τα δικά σου, έχω γίνει πια μέλος σε τόσα μέρη που κυκλοφορούν φυσικοί που σε λίγο θα πρέπει να με γράψετε στην εεφ. Θα τα λέμε.

Stergios Nastopoulos είπε...

Έλα, βρε Αννα, μην παραπονιέσαι:-) Θα κάνουμε τις παρεμβάσεις, όταν και όπως μπορούμε. Είναι και δύσκολο για μας τους φυσικούς να μπούμε στα χωράφια των φιλολόγων. Τι μας πέρασες, σαΐνια, σαν εσάς στα ελληνικά; Απλώς ομιλούμεν και ολίγα ελληνικά:-)

Stergios Nastopoulos είπε...

Να είδες που έκανα λάθος το σημείο στίξης:-)

Stergios Nastopoulos είπε...

Πάλι λάθος έκανα:-)) Χα, χα, χα!

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色