Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Απορία...

Μήπως έχουν πάρει κανέναν σας τηλέφωνο από οποιοδήποτε ΚΣΕ;

Εάν οι ημερομηνίες 7-14 Απριλίου ισχύουν για την υποβολή των προτάσεων από μέρους των ΚΣΕ, δεν είναι περίεργο να μην έχουν επικοινωνήσει ακόμη μαζί μας; Ή εμένα μου φαίνεται ως τέτοιο;

4 σχόλια:

Νίκος Καρύδης είπε...

Άννα μου, τα ΚΣΕ συνήθως είναι σχολεία και τα αντανακλαστικά είναι (σε ορισμένες τουλάχιστον περιπτώσεις) αργά. Εμένα πάντως με πήραν τηλ. από την Ηγουμενίτσα, τους παρέπεμψα στη Λίτσα αλλά τελικά ζητούσαν... δάσκαλο...Εγώ πάντως παρακολουθώ από κοντά το δικό μου ΚΣΕ, γιατί πρέπει μέχρι τη Δευτέρα να έχουν υποβάλει το πρόγραμμα.Μπες στο mis και βρες τα στοιχεία (ονόματα, τηλ.) των εκεί ΚΣΕ και επικοινώνησε εσύ. Έχω υποβάλει ερωτήματα στο help desk για διάφορα θέματα ανάμεσα στ'άλλα και για το αν μπορώ να πυκνώσω το πρόγραμμα, για να συντομεύσω τη λήξη. Αναμένω.

annboukou είπε...

Νίκο, αυτό που λες για τα αντανακλαστικά των ΚΣΕ είναι πράγματι αληθές. Σήμερα, πριν από λίγο με ενημέρωσαν ότι η επιτροπή επιμόρφωσης καλεί αύριο συνάντηση με τους επιμορφωτές. Εάν μάθω κάτι ενδιαφέρον θα ειδοποιήσω.

Ε. Στάμου είπε...

To ίδιο έπαθα κι εγώ Νίκο. Με κάλεσαν από Ηγουμενίτσα και δέχτηκα αλλά ευτυχώς κατάλαβα με την κουβέντα ότι ζητούσαν δάσκαλο. Θα τα πούμε αύριο.

Stergios Nastopoulos είπε...

Επιβεβαιώνω την Άννα. Αύριο το μεσημέρι ζήτησαν τους διευθυντές. Κάτι μου είπαν και για τους επιμορφωτές, αλλά μάλλον τους διευθυντές θέλουν. Εγώ θα πάω.