Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Επείγον! Εξαιρετικά επείγον!

Μετά την εξοντωτική γνωστή Κοινή Υπουργική Απόφαση που εξανεμίζει κυριολεκτικά τις αμοιβές των Επιμορφωτών, την οποία κάποιοι συνάδελφοι πληρώνουν από το μισθό τους αντί να αμείβονται για την εργασία που πρόσφεραν, εφόσον μετακινούνταν 200-400 χλμ τη βδομάδα στις γειτονικές πόλεις στα εκεί ΚΣΕ, μετά την κατά τη γνώμη μου ύποπτη απόκρυψη της εν όψει της Επιμόρφωσης στους Διαδραστικούς Πίνακες, μετά από την εξωφρενική αναδρομική ισχύ της, μετά εν τέλει από τον αχαρακτήριστο εμπαιγμό μας, καλούνται οι συνάδελφοι Επιμορφωτές του ΠΑΚΕ Α' και Β' περιόδου, αλλά και όσοι παρακολούθησαν το ΠΑΚΕ φέτος σε διαβούλευση στο Ιστολόγιο αυτό με σκοπό να συναντηθούμε για να δούμε τι πρέπει να κάνουμε σχετικά.
Μόνον με συντονισμένες ενέργειες, έστω και τοπικά, μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Αν δεν μπορούμε ούτε και τώρα να συναντηθούμε, αν η συλλογικότητά μας εξαντλείται μόνο σε Πρωτοχρονιάτικες πίτες, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας!

"ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ. ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ". (Έρνεστ Χέμινγουέι)

5 σχόλια:

Δημήτρης Φασούλας είπε...

Συμφωνώ και νομίζω ότι πρέπει να γίνει μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Βουλα είπε...

Συμφωνώ

Δημήτρης Φασούλας είπε...

Προτείνω συνάντηση την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 ώρ 7μ.μ. στο Διεθνές στο δρόμο προς το Πανεπιστήμιο. Δηλώστε αν συμφωνείτε ή τι άλλο προτείνετε.

Ε. Στάμου είπε...

Κι εγώ νομίζω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι προτιμότερο, γιατί μετά θα σκορπιστούμε για Πάσχα.

Stergios Nastopoulos είπε...

Την Κυριακή που προτείνει ο Δημήτρης συμφωνείτε; Εγώ μπορώ. Ας δηλώσει και κανένας άλλος συνάδελφος, παράπονο το'χω. Δεν τους αφορά; Ακόμα κι αν δεν συμμετείχαν στην Επιμόρφωση φέτος, η απόφαση είναι εξοντωτική για την Επιμόρφωση Β' Επιπέδου. Ποιός θα συμμετάσχει σε επόμενη Επιμορφωτική περίοδο, έχοντας το φόβο να μην πληρωθεί στο τέλος;