Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Καταγγελία για τα Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης (ΚΣΕ) Μέντωρ Εκπαιδευτική και Prim Aspa για οφειλές σε Επιμορφωτές

Τα Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης (ΚΣΕ) Μέντωρ Εκπαιδευτική και Prim Aspa υλοποίησαν προγράμματα επιμόρφωσης Β΄ επιπέδου για την εφαρμογή και την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην διδακτική πράξη (Β΄ περίοδο επιμόρφωσης 2010) και αφού πληρώθηκαν από τον ΟΕΠΕΚ εδώ και έξι (6) μήνες όφειλαν να πληρώσουν τους επιμορφωτές που συμμετείχαν στην επιμόρφωση.
Όμως οι υπεύθυνοι των παραπάνω ΚΣΕ κ. Γεωργακάκος και κ. Ασπρολούπος αντίστοιχα, θεώρησαν αποδοτικότερο για τις επιχειρήσεις τους να μη πληρώσουν τους εκπαιδευτικούς – επιμορφωτές αλλά να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα του ΟΕΠΕΚ για δικές τους συναλλαγές. Μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί κανείς.

Από την πλευρά μας εμείς οι εκπαιδευτικοί – επιμορφωτές Β’ επιπέδου των ΤΠΕ της εκπαιδευτικής περιφέρειας Ηπείρου καταγγέλλουμε τον εμπαιγμό, την κοροϊδία και την άρνηση πληρωμής από τους υπεύθυνους λειτουργίας των ΚΣΕ του Μέντορα και του Prim Aspa και δηλώνουμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που μας παρέχει ο νόμος για να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα (μηνύσεις στις Αστυνομικές Διευθύνσεις και καταγγελίες στις αντίστοιχες Εισαγγελικές αρχές).

Αρκετά πια η κοροϊδία!

Οι επιμορφωτές Β’

της εκπ/κης περιφέρειας Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: